Digital Cosmonot | Açık Staj Seminerleri

Açık Staj Seminerleri


Digital Cosmonot olarak paylaştığımız ilk işe alım ilanımıza başvuru yapan kendini geliştirmek isteyen, bilişim alanında kendisi için bir fırsat oluşturmak isteyen arkadaşlarımıza kayıtsız kalmak istemiyoruz. Malesef ekonomik ve sektörel sebeplerden ötürü çok fazla arkadaşımıza olumsuz dönüş yapmak zorunda kaldık. Fakat birlikte çalışma fırsatımız oluşamasada bu alanda bir kariyer yapmak isteyen herkes için bir yol gösterici olabileceğimizi düşünüyoruz. Sahip olduğumuz deneyim ve bilgi birikimimizi paylaşmaktan hiç çekinmedik ve gelen başvuruları incelerken aslında birçok insanın staj yapabilecek bir fırsat bile bulamadığını gördük. Taşın altına bizde elimizi koyarak Açık Staj Seminerleri adı altında interaktif online bir seminer serisi ile yeni mezun olmuş yada iş arayan arkadaşlarımıza sahip olduğumuz bilgi ve deneyimi paylaşma kararı aldık.

 

Planladığımız seminer serisi her hafta belirli bir gün ve saate online olarak düzenlenecektir. Toplam 4 oturum ile bir aylık bir süreçte sizlere bilişim sektörü hakkında genel bilgiler, sektördeki çalışma alanları ve bu alandaki ünvanların görev ve sorumlulukları ve bizim sektördeki konumumuz ile hangi tipte projeler yaptığımızdan bahsedeceğiz.

 

Ayrıca iş mülakatlarında sizlerin nasıl davranmanız gerektiğine, çalışmak istediğiniz sektöre göre ilk adımda neler yapmanız keninizi nasıl geliştirmeniz gerektiği üzerine konuşacağız.

 

Amacımız, gerçek anlamda bir staj sürecinde katılımcılarımıza mentörlük ederek kariyerlerine doğru adım ile başlayabilmelerini sağlamak ve özgüveni yüksek birer aday olarak iş görüşmelerine girebilmelerini sağlamak olacaktır.

 

Tüm bu seminer sürecimizde misafir konuklar ağarlayarak sektördeki bazı büyük isimlerden birebir kendi kariyer süreçlerinin nasıl ilerlediğini dinleyebilmenizi sağlamayı hedefliyoruz.

 

Çünkü inanıyoruz ki bilişim sektörü bir kollektif zeka sektörüdür. Siz öğrenmeye kendinizi geliştirmeye istekli olduğunuz sürece bizler de elimizden geldiğince sizlere yol göstermeye yardımcı olacağız.

 

Seminer serimize katılmak için lütfen aşağıdaki başvuru formu aracılığı ile bize bilgilerinizi ve cv’nizi iletiniz.

 

Başvuru 

 

Selim Çalık

Digital Cosmonot Bilişim Danışmanlık Eğitim LTD. ŞTİ.

YORUMLAR

Yorum Ekle